Brudekjoler


Mesterhuset Saltum
- over 25 års erfaring 
med kvaliteten i højsædet!

Mesterhuset Saltum blev grundlagt af Per Højer og Keld Kristensen. Allerede fra starten gik det stærkt for virksomheden, der gang på gang måtte udvide for at kunne følge med den voksende efterspørgsel og huse den støt stigende medarbejderstab.

 

Hos Mesterhuset Saltum er fastholdelsen af et højt og ensartet kvalitetsniveau helt afgørende, hvilket præger alle dele af virksomheden. Det vigtigste for Mesterhuset er nemlig, at kunderne får et produkt af høj kvalitet, som de kan være tilfredse med - derfor bliver der heller ikke gået på kompromis med selv den mindste ting.

 

Mesterhuset råder over en meget erfaren og velkvalificeret medarbejderstab, der alle har sans for kvalitet og godt håndværk. Desuden har virksomheden et tæt samarbejde med en række faste underleverandører, der alle er kendte for deres store kompetence og opfølgning af færdiggørelse af entrepriserne.

 

Mesterhuset er igennem årene blevet anerkendt som en god og stabil samarbejdspartner, som er til at stole på. Kunden er altid i gode hænder hos Mesterhuset; det kan alle virksomhedens kunder skrive under på. Hos Mesterhuset er fokus nemlig på kunden. Derfor er der heller aldrig to opgaver, der bliver løst ens. Virksomheden søger altid at finde den mest optimale løsning skræddersyet til lige præcis de ønsker og behov, som den enkelte kunde måtte have.

 
Mester-huset Saltum  |   Håndværkervej 4   |   9493 Saltum   |   Mobil. 4085 1544   

Designet af: KONXION