Brudekjoler


””

Referencer
Vi har gennem tiden bygget mange flotte og spændende huse
og lavet tilsvarende opgaver indendørs som
køkkener, badeværelser og garderober m.v.

Hvis du har spørgsmål, så send os en mail på
mesterhuset.dk eller ring på 40 85 15 44.

Klik her får at se et udsnit af vores byggerier...


25 år med godt håndværk
- taler for sig selv!


Jeres nye bolig “step-by-step”:

Byggegrund: Alt starter jo naturligvis med, at den enkelte finder netop det boligområde, som vedkommende finder mest attraktivt. Her kan det være en god idé med evt. jordbundsprøver før byggestart.

Rådgivning: Før I “låser jer fast” på en bestemt type hus, er det altid en god idé med et møde med Mester-husets byggerådgiver, det kan være idéer med husets størrelse og placering på grunden m.v.

Fast prisaftale: Hvis I først skal have solgt jeres gamle hus, kan det være en fordel for jer at have en fast prisaftale, det giver større overblik, sikkerhed og tryghed.

Købsaftale: Når alt så er tilrettelagt til netop jeres behov, er det tid at få et pengeinstitut med på råd, da der jo også skal være fornuft i økonomien.

Materialevalg: Når huset er færdigtegnet, ud fra jeres ønsker, og der er søgt om byggetilladelse, er det tid for det endelige materialevalg. Her er Mester-huset også behjælpelig og giver jer mulighed for at se prøver på; skabselementer, tag, mursten, gulvbelægning, fliser, væg- og træværksfarver.

Færdig til indflytning: Når I har en byggetilladelse i hånden, kan Mester-huset give jer en præcis dato for, hvornår jeres nye hus står klar til indflytning. Samtidig med I får nøglerne til jeres nye hus, gennemgår vi sammen huset fra a-z og der skrives afleveringsrapport og evt. mangler eller fejl udbedres.

Og sidst men ikke mindst: HUSK, vi tilbyder gratis og uforbindende et tilbud, det være sig en totalpris eller blot en enkelt entreprise. 
Mester-huset Saltum  |   Håndværkervej 4   |   9493 Saltum   |   Mobil. 4085 1544   

Designet af: KONXION